Maatregelen Coronavirus

Beste relatie,

Het Coronavirus (COVID-19) grijpt inmiddels ook in Nederland om zich heen. De impact is groot op een groeiend aantal landen over de hele wereld. Overheden nemen maatregelen om de verspreiding van het virus zoveel mogelijk onder controle te krijgen.

Om onze relaties, medewerkers en iedereen om ons heen te beschermen volgen wij de adviezen en richtlijnen van de Nederlandse overheid. Momenteel werken wij daardoor als volgt:

  • Indien mogelijk werken onze medewerkers vanuit huis. Zij zijn bereikbaar via telefoon, E-mail en Skype.
  • Meetings worden zoveel mogelijk via telefoon of video-conferentie gedaan.
  • De productie bij ons zusterbedrijf MHZ gaat voor alsnog gewoon door. Wij doen er alles aan om dit zo te houden.
  • De productie bij ons productiebedrijf in Baoding, China, heeft enkele weken stilgelegen door de gevolgen van het Coronavirus, maar is sinds afgelopen week weer open.
  • Heeft u een storing aan een Aerolift (vacuüm) heftoestel, dan is onze servicedienst bij MHZ bereikbaar op 0547 33 33 05.

Vertraging bij leveringen

Leveringen naar het buitenland lopen naar alle waarschijnlijkheid vertraging op doordat bedrijven en/of grenzen gesloten zijn. Binnen Nederland is dit veelal nog niet van toepassing, maar wij houden u op de hoogte en indien nodig nemen wij persoonlijk contact met u op.

Wij houden het nieuws en de ontwikkelingen over het Coronavirus nauwlettend in de gaten. Indien nodig voeren wij verdere maatregelen door in onze bedrijfsvoering.

Voor nu vertrouwen wij erop u voldoende te hebben geïnformeerd. Wij houden u op de hoogte.

Met vriendelijke groet,

Team Aerolift