Service en onderhoud

De vacuüm heftoestellen van Aerolift gaan jaren mee. Een goede service en onderhoud van uw vacuüm handling heftoestel is daarvoor wel belangrijk. Natuurlijk willen wij u hierin graag ondersteunen.

Een passend onderhoudsabonnement

Eén van de regels betreffende veiligheid voor hijsgereedschappen in Nederland is dat deze regelmatig gecontroleerd moeten worden op hun goede staat door een deskundige. Minimaal één keer per jaar moet een vacuüm heftoestel worden gekeurd. U kunt deze controles laten uitvoeren door onze deskundige monteurs. Wij onderscheiden twee abonnementen:

  • Inspectie en Controleabonnement
  • Inspectieabonnement

Inspectie en Controleabonnement
Wij raden dit abonnement aan als uw vacuüm heftoestel dagelijks wordt gebruikt. Bij dit abonnement komt er twee keer per jaar een monteur bij u langs. Bij het eerste bezoek controleert de monteur de algehele toestand en doet een functionele belastingproef. Eventueel kleine reparaties kunnen ter plaatse worden uitgevoerd. Bij het tweede bezoek wordt opnieuw de algehele toestand gecontroleerd. Indien nodig wordt er een reparatieadvies gegeven.

Inspectieabonnement
Met dit abonnement wordt uw vacuüm heftoestel één keer per jaar gekeurd. Hiermee voldoet u dus aan de bovengenoemde regel met betrekking tot de veiligheid voor hijsgereedschappen in Nederland.

Snel weer aan het werk met onze storingsdienst!

Heeft u technische problemen met uw vacuüm heftoestel, zoals bijvoorbeeld een storing. Neem dan contact op met ons productiebedrijf MHZ. Zij streven naar een goede service en doen er alles aan om u binnen 24* uur weer op weg te helpen. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om problemen telefonisch met u op te lossen. Zo niet, dan wordt een monteur bij u langs gestuurd! De servicewagens zijn uitgerust met de meest voorkomende onderdelen, zodat een eventuele stilstand zo snel mogelijk verholpen is.

*Dit geldt alleen binnen Nederland en België.

Nieuw rubber nodig of andere onderdelen nabestellen?

Aerolift staat bekend om haar kwaliteitsproducten op het gebied van vacuüm handling. Wij kunnen dit garanderen doordat de meeste onderdelen bij ons productiebedrijf, MHZ, worden vervaardigd. Onderdelen die wij inkopen zijn uitgebreid getest om de kwaliteit te waarborgen. De meer slijtgevoelige onderdelen van een vacuüm heftoestel kunt u bij ons nabestellen. Het is noodzakelijk voor de goede werking van uw vacuüm heftoestel om voor de vacuümpompen die Aerolift levert uitsluitend gebruik te maken van de olie die door Aerolift wordt verstrekt.

Wilt u ook genieten van onze kennis en kwaliteit? U kunt bij ons alle slijtgevoelige onderdelen nabestellen. Neem contact op met de medewerkers van Aerolift.

Vragen over service en onderhoud van vacuüm handling heftoestellen

Bij vragen over service en onderhoud van vacuüm handling heftoestellen en bijbehorende contracten kunt u natuurlijk contact opnemen met onze commerciële afdeling of direct bij onze productie. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van service en onderhoud.