Stageopdracht: Optimalisatie vacuüm hefmachine

Volg jij de opleiding Werktuigbouwkunde of een gerelateerde opleiding? En ben je op zoek naar stageopdracht waarbij alle facetten van je opleiding naar voren komen? Dan dagen wij je graag uit!

Opdracht: duurzame accugedreven hefoplossing

Je gaat aan de slag met het optimaliseren van het ontwerp van een hefmachine. Het doel is om het ontwerp te verduurzamen en verder te verbeteren. Wij dagen je graag uit om jouw mechanische, elektrische en constructieve vaardigheden toe te passen in de praktijk. Ontwerpen, engineeren, construeren en tekenen (ontwerp- en productietekeningen). Je wordt ondersteunt door ons gezellige engineeringsteam.

Welke kennis en vaardigheden heb je nodig

  • Je bent vierdejaarsstudent
  • Je hebt ervaring met 3D-modeleren
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (een goede beheersing van de Duitse taal is een pré)
  • Je bent zelfstandig, ondernemend, innoverend en proactief

Meer over het bedrijf Aerolift Industrials B.V.

Aerolift is een wereldwijd opererend bedrijf, gespecialiseerd in het engineeren en produceren van vacuüm hefmachines. Al sinds de 60’er jaren bieden wij innovatieve hefoplossingen voor verschillende industrieën. Inmiddels bieden wij naast vacuüm hefoplossingen ook mechanische oplossingen om zo onze klanten te voorzien van complete hefoplossingen.

Is jouw interesse gewekt?

Stuur je CV met motivatie naar mail@aerolift.nl. Heb je vragen stuur dan gerust een mail of bel naar 0346-354333. Ben je nieuwsgierig naar het soort projecten die wij uitvoeren. Bekijk dan eens de Project Cases op onze website.

Stagevergoeding: € 400,-