Over Aerolift

Aerolift Industrials B.V. ontwerpt op maat gemaakte hefoplossingen voor industrieën wereldwijd. Sinds de 60’er jaren engineeren en bouwen wij innovatieve oplossingen voor industriële hefuitdagingen. Wij staan bekend om onze vakkennis en productkwaliteit. Over de jaren hebben wij een geavanceerde productkennis en een schat aan ervaring opgedaan in verschillende industrieën. Onze ervaring stelt ons in staat om snel en efficiënt de behoeften voor vrijwel iedere industrie te doorgronden en met een passend advies te komen. Dus ook voor uw industrie!

Unieke oplossingen en voordelen

Het complete ontwerpproces hebben wij in eigen hand. Zo hebben wij een eigen engineeringsafdeling, productieafdeling, en serviceafdeling. Onze organisatiestructuur zorgt ervoor dat wij de meest complexe heftoestellen kunnen ontwerpen en al uw logistieke vraagstukken beantwoorden.

De vacuüm hefexpert in Nederland

Aerolift specialiseert zich in hefoplossingen voor complete handlingsprocessen. Van productie tot constructie. De meeste Aerolift hefoplossingen zijn gebaseerd op vacuümtechniek. In onze overtuiging is vacuüm handling de beste hefmethode die er is, vanwege de vele voordelen ten opzichte van alternatieve hefmethoden. Wij zijn de vacuüm hefexpert in Nederland, maar onze producten worden wereldwijd ingezet. Toch zijn niet alle producten geschikt om te heffen met vacuümtechniek. Speciaal voor deze situaties engineeren wij ook hefoplossingen zonder vacuüm. Toch bieden deze oplossing dezelfde soort unieke voordelen als vacuümtechniek:

Gemakkelijk en snel

  • Aanzuigen en lossen duurt slechts seconden

Reductie van productiekosten

  • Hogere productiesnelheden
  • Besparingen op heftechniek, op personele inzet en energiegebruik
  • Geen beschadiging van de last

Veilig

  • Dubbele veiligheidsfactor
  • Extra veiligheidsvoorziening in geval van energiestoring
  • Minder kans op ongelukken

Meer informatie over Aerolift

De Aerolift (vacuüm) hefoplossingen onderscheiden zich in eenvoud en snelheid. Zij worden speciaal ontworpen om uw logistiek te optimaliseren. Afhankelijk van de situatie functioneren onze heftoestellen ‘stand alone’ of in combinatie met andere transportmiddelen, zoals kranen, loaders en vorkheftrucks. Mogelijk heeft u zelf ideeën over een logistieke oplossing. De Aerolift hefexperts denken graag met u mee om uw idee om te zetten in een praktisch ontwerp. Bent u op zoek naar een oplossing voor uw complete handlingsproces? Contacteer ons team van specialisten voor een passende hefoplossing.