Service en onderhoud

Bij de Aerolift heftoestellen leveren wij graag de best mogelijke service en onderhoud. Zo bent u altijd zeker van een veilige werksituatie, de optimale werking van uw heftoestel en gaan onze heftoestellen jaren mee.

Een passend onderhoudsabonnement

Hijsgereedschappen moeten volgens de Nederlandse wet- en regelgeving periodiek worden gecontroleerd op hun goede staat door een deskundige. Minimaal één keer per jaar moeten (vacuüm) heftoestellen worden gekeurd. U kunt deze controles laten uitvoeren door onze deskundige monteurs. Wij onderscheiden twee abonnementen:

  • Inspectie en Controleabonnement
  • Inspectieabonnement

Inspectie en Controleabonnement
Wij raden dit abonnement aan bij dagelijks gebruik van uw heftoestel. Bij dit abonnement komt er twee keer per jaar een monteur bij u langs. Bij het eerste bezoek controleert de monteur de algehele toestand en doet een functionele belastingproef. Eventueel kleine reparaties worden ter plaatse uitgevoerd. Het tweede bezoek is opnieuw een controle van de algehele machine. Indien nodig geeft de servicemonteur een reparatieadvies.

Inspectieabonnement
Met dit abonnement wordt uw heftoestel één keer per jaar gekeurd. Hiermee voldoet u dus aan de bovengenoemde wet- en regelgeving met betrekking tot de veiligheid voor hijsgereedschappen in Nederland.

Nieuw rubber nodig of andere onderdelen nabestellen voor uw heftoestellen?

Aerolift staat bekend om haar kwaliteitsproducten op het gebied van (vacuüm) handling. Wij kunnen dit garanderen doordat de meeste onderdelen bij ons productiebedrijf, MHZ, worden vervaardigd. Onderdelen die wij inkopen zijn uitgebreid getest om de kwaliteit te waarborgen. De meer slijtgevoelige onderdelen van een heftoestel kunt u bij ons nabestellen of u kunt ervoor kiezen om reserveonderdelen op voorraad te hebben. Voor de goede werking van een Aerolift vacuüm heftoestel is het voor de vacuümpompen noodzakelijk om gebruik te maken van de door Aerolift verstrekte olie.

Wilt u ook genieten van onze kennis en kwaliteit? U kunt bij ons alle slijtgevoelige onderdelen nabestellen. Neem contact op met de medewerkers van Aerolift.

Snel weer aan het werk met onze storingsdienst!

Heeft u technische problemen met uw heftoestel? Neem dan contact op met ons productiebedrijf MHZ. Zij verzorgen de service en onderhoud voor ons heftoestellen. Met een goede service streven zij ernaar om u binnen 24 uur weer op weg te helpen. In veel gevallen zijn zij zelfs in staat om problemen telefonisch voor u op te lossen. Zo niet, dan wordt een monteur bij u langs gestuurd. De servicewagens zijn uitgerust met de meest voorkomende onderdelen, zodat een eventuele stilstand zo snel mogelijk verholpen is.

Vragen over service en onderhoud van heftoestellen

Bij vragen over de service en onderhoud van onze heftoestellen en bijbehorende contracten, kunt u contact opnemen met onze Service Coordinator Gijs Westeneng door een e-mail te sturen naar service@aerolift.nl of door te bellen naar +31 346 333 019. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van service en onderhoud.