Vacuüm handling klantspecifieke oplossingen

Alle vacuüm handling heftoestellen van Aerolift zijn klantspecifiek geproduceerd. Zo worden alle heftoestellen ontworpen en gebouwd voor specifieke doeleinden. Voordat wij een offerte kunnen opstellen hebben wij informatie nodig over het product, het doel en de omstandigheden.

Wilt u graag een offerte ontvangen? Neem dan telefonisch contact op met onze medewerkers of vul onze questionnaire in.

Wat zijn de specificaties van het product dat u wilt handlen?

Om een offerte te maken voor een vacuüm heftoestel hebben wij de specificaties van uw product nodig. Zo kunt u denken aan:

  • De afmetingen;
  • De vorm;
  • Het materiaal;
  • Het gewicht;
  • De positie waarin het product zich bevindt.

Ook willen wij graag de bijzonderheden weten van het zuigoppervlak. Is deze droog, vochtig, vet, geolied, enzovoort.

Voor welke doeleinden wilt u het vacuüm heftoestel inzetten?

Naast de specificaties van het product, willen wij weten voor welke doeleinden u ons vacuüm heftoestel wilt gebruiken. Wilt u deze alleen gebruiken om het product horizontaal te verplaatsen of ook om het product te kantelen, te keren en/of te draaien?

Een vacuüm heftoestel van Aerolift kan zelfstandig functioneren  of worden gebruikt in combinatie met een transportmiddel, denk bijvoorbeeld aan een vorkheftruck, een draadkraan, een hydraulische kraan of een verreiker. Wij houden rekening met uw processen, hierdoor kunnen extra kosten worden voorkomen. Het is ook mogelijk om rekening te houden met meerdere transportmiddelen. Zo kan een vacuüm heftoestel bijvoorbeeld naast diverse ophangpunten ook plaats bieden voor de lepels van een vorkheftruck.

In welke omstandigheden bevindt zich het te handlen product?

U kunt bijvoorbeeld denken aan extreem hoge of extreem lage temperaturen. Maar ook aan de locatie, zoals hoog in de bergen, op zeeniveau of misschien wel onder water.

Meer weten over klantspecifieke vacuüm handling heftoestellen

De mogelijkheden met vacuümtechniek zijn eindeloos! Bent u nieuwsgierig naar klantspecifieke vacuüm handling heftoestellen van Aerolift? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers.