Ontdek de Aerolift hefoplossingen tijdens Bauma 2022

Aerolift ontwerp op maat gemaakte zware hefoplossingen voor het verbeteren van veiligheid en efficiëntie. Onze heftoestellen worden wereldwijd gebruikt in verschillende industriën. Het bedrijf is opgericht de begin jaren 60. Onze jarenlange ervaring en kennis stelt ons in staat om unieke toegevoegde waarde te bieden in hijswerkzaamheden.

Bezoek ons tijdens Bauma 2022

Wij zijn 24 tot en met 30 oktober aanwezig bij de Bauma 2022. Bezoek onze stand C1.318 en ontdek wat onze hefoplossingen voor u kunnen betekenen. Wij zien er naar uit u te ontmoeten.

Hef efficiënt en veilig, kies voor vacuüm

De meeste Aerolift hefoplossingen zijn gebaseerd op vacuüm heftechniek. Vacuümheffen biedt unieken voordelen ten opzichte van alternatieve hefmethoden, zoals stroppen, instortvoorzieningen, haken en magneten. Denk aan:

  • Hogere efficiëntie
  • Minder uitgaven aan technologie, mankracht en energie
  • Geen beschadiging aan uw product
  • Zichtbare en hoorbare veiligheidsvoorzieningen
  • Zelfs veilig in de situatie van een stroomstoring!

NIEUW: modulaire vacuümheffer

Laatst introduceerde Aerolift een nieuw concept: een modulaire vacuümheffer. Een betaalbare hefoplossing voor relatief eenvoudige toepassingen. Denk aan het heffen van betonelementen en metaalplaten. Tijdens de beurs komen de mogelijkheden van deze modulaire vacuümheffer uitgebreid aan bod.

Maak een afspraak

Benieuwd welke voordelen er allemaal van toepassing zijn voor uw situatie? En hoe een Aerolift hefoplossing kan bijdragen aan het verbeteren van efficiëntie en veiligheid bij u op de werkvloer? Maak een afspraak met één van onze hefexperts tijdens de Bauma 2022 door een mail te sturen naar mail@aerolift.nl.

Complete oplossingen voor zwaar hijswerk

Wij specialiseren ons in complete hefoplossingen van productie tot opslag, en van overslag tot constructie. Onze hefoplossingen worden in het gehele hefproces ingezet. Zie bijvoorbeeld de projecten hieronder.

Bekijk de Aerolift videogalerij

Wilt u meer zien van de Aerolift hefoplossingen in actie? Bekijk de videogalerij op onze website.

Voor meer informatie over wat een Aerolift hefoplossing kan doen voor uw bedrijf? Neem contact met ons op om een afspraak te maken tijdens Bauma 2022 (mail@aerolift.nl).